marți, 6 ianuarie 2015

Mos Craciun este cu noi!

Mos Craciun este cu noi!


           28 decembrie 2014, o zi de iarna minunata, ziua in care Mos Craciun a venit in mijlocul nevazatorilor din Bacau. Festivitatile au debutat inainte de miezul zilei cu aparitia lui Mos Craciun, alaturi de 30 copii cu dizabilitati vizuale sau copii ai membrilor filialei noastre, dupa care, si-au facut intrarea in scena cetele de uratori veniti de pe tot cuprinsul judetului Bacau. Acestia au incantat publicul cu multe colinde si jocuri traditionale de Anul Nou.
           Participantii, in numar de aproximativ 130 de persoane, au apreciat prestatiile uratorilor, oferind din belsug aplauze si cuvinte de lauda. In pauzele dintre reprezentatii, toti participantii au servit gustari calde, suc si cafea oferite de catre filiala noastra. Cei 30 de copii s-au bucurat de cadouri oferite de Consiliul Local Bacau si de catre filiala noastra. Aceste atentii oferite cu atata generozitate de catre alesii locali, au fost completate cu un frumos si delicios tort, pe care copilasii si parintii acestora l-au savurat cu deosebita placere. In semn de multumire, copiii au spus poezii si colinde, au cantat si au incantat privitorii si pe Mos Craciun.
           O zi deosebita, nu se poate termina altfel, decat in acelasi mod. Dupa incantatoarea zi petrecuta la sediul filialei, a venit seara...o seara in care doamnele, domnisoarele si domnii si-au pus tinuta de gala si au participat la minunata petrecere de microrevelion , organizata la frumosul Restaurant "Decebal" din Bacau.
           Si nu putem incheia, fara a multumi colaboratorilor si sponsorilor, Consiliul Local Bacau, Restaurantului "Decebal" Bacau, Consiliului Director si nu in ultimul rand, tuturor membrilor care au ajutat la buna desfasurare a evenimentului! La multi ani, tuturor!
             Fotografii de la evenimet gasiti pe pagina FILIALEI BACAU, iar inregistrari audio pe canalul Youtube ANR BACAU.

Un articol de: Referent, Bogdan Florin Basarab


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Search