luni, 28 mai 2012

Dumitru Sechelariu in vizita la Asociatia Nevazatorilor 25/05/2012

Primarul Sechelariu ii va ajuta pe nevazatorii Bacaului

                            

Intalnire de suflet

Candidatul indepedent la Primaria Bacau, Dumitru Sechelariu s-a aflat vineri in mijlocul nevazatorilor din Bacau. Acestia l-au primit cu bratele deschise, amintindu-si ca ii datoreaza sediul in care functioneaza acum. Dumitru Sechelariu i-a asigurat de sprijinul sau si pe viitor, din postura de primar al Bacaului. 


Dumitru Sechelariu, candidat independent la Primaria Bacau a fost vineri oaspetele Asociatiei Nevazatorilor - filiala Bacau. Acesta s-a emotionat vazand modul in care a fost primit de acesti bacauani simpli, ignorati adesea de actuala administratie locala.
"Dumneavoastra, aici, m-ati primit extraordinar, ceea ce ma indatoreaza foarte mult. Stiti ca eu sunt un om sentimental si am inteles in decursul vietii un lucru extrem de important. Recunostinta e la rang de virtute si inseamna ceva sacru. Dumneavoastra ati facut astazi ceva extraordinar pentru mine. M-ati primit atat de calduros incat emotiile ma coplesesc. Sunteti niste oameni extraordinari", a declarat Dumitru Sechelariu.


Un sediu drept mostenire

 Nevazatorii s-au bucurat sa-l aiba in mijlocul lor pe fostul primar, cel caruia i-au multumit pentru faptul ca in ultimul mandat a construit un sediu asociatiei. "Sunteti la baza constructiei acestui sediu. Personal am fost la dumneavoastra in audienta si doar v-am adresat intrebarea «Ne puteti ajuta?» si ati spus DA hotarat, va ajut si ati gasit aceasta locatie. Nu numai atat, fratele domniei voastre a ridicat acest sediu fara profit. Sunteti un om de mare suflet, i-ati ajutat pe oamenii in nevoi din municipiu. Cat ati fost primar, Bacaul a avut o haina curata si orasul nostru era renumit", a spus Constantin Carp, vicepresedintele asociatiei.
Sprijinul acordat de Dumitru Sechelariu nevazatorilor din Bacau a fost constant in anii in care a fost la carma orasului. "Ne-ati spijinit, ati fost ca un parinte pentru filiala noastra si sa va lumineze Dumnezeu asa cum ne-ati luminat pe noi cu aceasta filiala", a spus Despina Floristeanu, membru al asociatiei.


Bacaul trebuie sa revina in funtea Moldovei


Candidatul independent Dumitru Sechelariu s-a aratat dezamagit de situatia in care a ajuns orasul Bacau in ultimii ani si este decis sa-l repuna pe harta oraselor importante din Moldova si din tara. "Orasul este intr-o decadere fantastica, 49.000 de oameni au plecat in 8 ani de zile pentru ca nu au locuri de munca. Orasul Bacau nu are dinamica, este un oras mort, fara viitor.
Vreau sa va aduc aminte ca orasul Bacau, luat de Dumitru Sechelariu ca edil in 1996, in 1998 am devenit capitala Moldovei din punct de vedere economic. Pana in 2005 va aduc aminte ca eram invidiati de toate judetele. Din 2005 am coborat locul 2 si astazi suntem pe locul 4", a mai explicat Dumitru Sechelariu.
In final, nevazatorii i-au cerut din nou sprijinul lui Dumitru Sechelariu in amenajarea unui spatiu pentru activitati sportive. "Ne lovim de ani de zile de lipsa unei sali de popice. Din bunatatea si sensibilitatea dumneavoastra, poate ne puteti ajuta cu o bucatica de teren aici in apropiere de sediu si sa facem macar doua piste", a declarat Laura Damian, presedintele Asociatiei Nevazatorilor Bacau. "Promit aici ca in urmatoarea etapa o sa aveti aici cele doua piste, sau o pista complexa din banii Primariei orasului Bacau", a raspuns prompt Sechelariu. In anul 2001, in mandatul fostului primar s-a inagurat actualul sediu in care isi desfasoara activitatea Asociatia Nevazatorilor.
Andreea Gavrila
 "V-am iubit intotdeauna si o sa va iubesc in continuare, o sa fiu alaturi de dumneavoastra, iar prin platforma program mi-am propus ca in urmatorii patru ani jumatate din buget sa fie intors inapoi cetatenilor si categoriilor defavorizate." - Dumitru Sechelariu, candidat independent la Primaria Bacau

Sursa: http://desteptarea.rdsweb.ro/primarul-sechelariu-ii-va-ajuta-pe-nevazatorii-bacaului.html

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Search