joi, 11 decembrie 2014
ADUNARE GENERALA EXTRAORDINARA 10.12.2014
Miercuri, 10 decembrie 2014, la sediul Filialei Bacau a ANR s-a desfasurat Adunarea Generala Extraordinara cu reprezentantii. Pe ordinea de zi au fost dezbaterile pentru modificarea Statutului Filialei Bacau. La sedinta au participat 28 de reprezentanti din totalul celor 31.
marți, 4 noiembrie 2014
EXCURSIE 2015 GRECIA - Lefkada
Lefkada este o insula muntoasa care face parte din arhipelagul insulelor ionice a 4-a ca marime dupa Corfu, Kefalonia si Zakynthos, se afla pe partea vestica a Greciei sub Corfu. Lefkada fiind singura insula din Grecia la care se poate ajunge fara a folosi un feribot, devine destinatia perfecta pentru o mini-vacanta de vis. In perioada 11-19 iunie 2015, ANR Filiala Judeteana Bacau va organiza o excursie de vis catre aceasta minunata destinatie din Grecia. Motto: Vin bun, mancare gustoasa, preturi “cinstite” si plaje de vis! Va asteptam cu drag!
miercuri, 1 octombrie 2014
ANUNT IMPORTANT ! EMISIUNEA "OCHIUL INTERIOR"
Vineri, 3 octombrie 2014, la emisiunea "Ochiul Interior" se difuzeaza un foarte important interviu cu ministrul muncii, Rovana Plumb! Informatii privind marirea prestatiilor pentru handicap, a indemnizatiei pentru insotitor si alte informatii din domeniul dizabilitatii. Semneaza Presedinte, RADU SERGIU RUBA
PROGRAMUL DE ACTIVITATI PENTRU LUNA OCTOMBRIE 2014
PROGRAMUL DE ACTIVITATI PENTRU LUNA
OCTOMBRIE
- Astazi, 1 octombrie 2014, Filiala Judeteana Bacau a ANR transmite multa sanatate, fericire si intelepciune tuturor pensionarilor!Bunicute si buniciCu pensii mari sau mai mici,Noi va invitam aici,Sa veniti la filialaDupa cum urmeaza iara!
- Sambata, 4 octombrie va invitam la ora 9:00 la clubul filialei din Bacau, sa luati parte la un colaj de activitati, dupa cum urmeaza: - Concursul National “PRIETENII CARTII BRAILLE”;- Concursul National “CEL MAI RAPID SI CORECT CITITOR BRAILLE”;- Lansare de carte – CORNEL CONSTANTIN ISAILA;- Selectie muzica usoara pentru cei care ne vor reprezenta la Finala Concursului “VASILE SNACOVEANU” destinat artistilor amatori nevazatori
- 6-7 octombrie, pelerinaj la manastirile din Moldova: Putna, Moldovita si Sucevita, completat cu alte activitati, in masura timpului disponibil.
- Miercuri, 8 octombrie, debutul Campionatului de Table, a carui finala se va desfasura la Botosani.
- 15 octombrie - “LA MULTI ANI, PRIETEN DRAG,DE ZECI DE ANI TE STIU TOT ALB”La ora 11:00 va asteptam la clubul filialei din Bacau unde veti avea parte de mici surprize.
- 24-26 octombrie – Filialei noastre ii revine onoarea de a gazdui “Finala concursurilor nationale“PRIETENII CARTII BRAILLE” si “CEL MAI RAPID SI CORECT CITITOR BRAILLE”, manifestari ce vor fi incununate de CEA DE-A SAIZECEA ANIVERSARE a revistei “VIATA NOUA”, acum “LITERA NOASTRA”.Asadar, sambata 25 octombrie, ora 9:00 va asteptam la Sala “Mihail Jora” a Ateneului din Bacau, unde sunteti invitati de onoare ai acestui eveniment.
marți, 16 septembrie 2014
Desfasurare concursuri "PRIETENII CARTII BRAILLE" si "CEL MAI RAPID SI CORECT CITITOR BRAILLE"
Concursurile nationale "PRIETENII CARTII BRAILLE" si "CEL MAI RAPID SI CORECT CITITOR BRAILLE" se vor desfasura la urmatoarele date:
Faza pe filiala: 4 OCTOMBRIE 2014;
Faza zonala: 18 OCTOMBRIE 2014;
Faza finala: 25 OCTOMBRIE 2014 in organizarea FILIALEI BACAU
Va asteptam cu drag!
Referent cultural,
BOGDAN FLORIN BASARAB
Faza pe filiala: 4 OCTOMBRIE 2014;
Faza zonala: 18 OCTOMBRIE 2014;
Faza finala: 25 OCTOMBRIE 2014 in organizarea FILIALEI BACAU
Va asteptam cu drag!
Referent cultural,
BOGDAN FLORIN BASARAB
marți, 9 septembrie 2014
EVENIMENTUL SAPTAMANII LA ANR BACAU
EVENIMENTUL SAPTAMANII LA ANR BACAU
Miercuri 10 septembrie 2014, ora 09, la sediul Filialei, intalnire de suflet cu participantii si ghidul de la pelerinajul oraganizat in "Tara Sfanta" in perioada 01-08.05.2014. Coordonatorul evenimentului, Parintele ghid, ION CATANESCU
Miercuri 10 septembrie 2014, ora 09, la sediul Filialei, intalnire de suflet cu participantii si ghidul de la pelerinajul oraganizat in "Tara Sfanta" in perioada 01-08.05.2014. Coordonatorul evenimentului, Parintele ghid, ION CATANESCU
miercuri, 13 august 2014
“Cupa de Vara” la Slanic Moldova
Sursa: http://www.desteptarea.ro/cupa-de-vara-la-slanic-moldova/
12/08/2014
Frumusetea unei zile de vara a fost traita din plin de membrii Filialei Judetene Bacau a Asociatiei Nevazatorilor din România, ei participând în statiunea Slanic Moldova la desfasurarea unor palpitante concursuri.
Este vorba despre “Cupa de vara” la sah, table si rummy, o întrecere care a avut loc într-o locatie (la Baza de turism si tratament “Eurovacanta”), ce a oferit tot confortul necesar unor asemenea concursuri. Bucuria participarii la o astfel de competitie a fost împartasita de catre membri fiilialei bacauane.
În asteptarea primelor dispute, înca din autocarul ce a adus pe participantii si însotitorii acestora la Slanic Moldova, Laura Damian, presedinta Filialei Judetene a Nevazatorilor Bacau, a adresat concurentilor îndemnul de a persevera pentru obtinerea victoriei si de a se bucura de atmosfera concursului.
“În acest an, datorita finantarii de catre Primaria municipiului Bacau a Proiectului «Performanta si perseverenta în rândul persoanelor nevazatoare», organizam întrecerile «Cupei de vara» la Slanic Moldova.
De regula, competitia se organiza la Bacau si ne bucuram foarte mult de oportunitatea oferita în acest an de catre municipalitatea bacauana”, a mai declarat Laura Damian. Sedinta tehnica a stabilit regulile de desfasurare ale întrecerilor, la care au participat 14 concurenti la sah si peste 25 la table si rummy.
Concursul sahist a fost unul eliminatoriu, sahistii impresionând prin puterea de concentrare asupra fiecarei mutari a pieselor de sah. La capatul unei dispute prelungi, cu multe partide de sah care s-au jucat de-a lungul a peste opt ore, au disputat finala Danut Mocanu (din Bacau) si Canea Petrica (din satul Pustiana, comuna Pârjol).
Fiind al doilea favorit al acestui concurs bacauanul Danut Mocanu a încheiat victorios disputa cu adversarul sau, clasându-se pe locul 1. La concursul de table, unde s-a vazut marea pasiune pentru acest sport a nevazatorilor, a câstigat primul loc Dumitru Bejan. El are în palmares si câstigarea unor concursuri pe tara, iar succesul de la “Cupa de Vara” de la Slanic Moldova considera ca se datoreaza faptului ca joaca table în fiecare zi.
Întrecerile de la rummy au reconfirmat ca învingatoare pe Maria Olteanu, din Comanesti, care a reusit aceasta performanta si anul trecut. De aceasta data a reusit sa se claseze pe locul I dupa patru partide câstigate la masa de joc, pe locul 2 fiind bacauanca Ana Buca.
Mentionam ca alaturi de Laura Damian, presedinte a Filialei Judetene a Nevazatorilor din Bacau, rezultatele înregistrate au fost omologate de catre Elena Popa (secretar executiv), de referentul Bogdan Basarab si de contabila acestei filiale, Roxana Ciuperca.
Festivitatea de premiere a câstigatorilor a fost urmata de o plimbare a nevazatorilor bacauani, de la parcul statiunii supranumite pe drept cuvânt “Perla Moldovei”, la mirificele izvoare cu apa minerala de aici si pâna la “cascada” învolburata a apelor Slanicului.
Astfel, fiecare moment petrecut la Slanic Moldova de catre membrii Filialei Judetene Bacau a Asociatiei Nevazatorilor din România a conturat ca o reusita deosebita desfasurarea editiei din acest an a “Cupei de Vara” – o întrecere asteptata cu mare bucurie de catre participanti.
Autor:Ion Moraru Sursa: http://www.desteptarea.ro/cupa-de-vara-la-slanic-moldova/
12/08/2014
marți, 15 iulie 2014
SOCIETATE
Nevăzătorii din judeţ, în concurs de memorat
„Ştefan cel Mare" a fost tema concursului organizat la Aula Bibliotecii Municipale „Radu Rosetti" din Oneşti de Asociaţia Nevăzătorilor din România, Filiala Judeţeană Bacău. In condiţiile în care de la moartea domnitorului s-au Implinit 510 ani, concursul a fost prefaţat de prezentarea cărţii „Borzeşti 1904, semnată de inginerul oneştean Gheorghe Bogza, un căutător al mărturiilor istorice despre această vatră trotuşeană. Despre apariţie a vorbit şi Corneliu Cristea, care a scris „cuvântul inainte": „acest volum ne aduce in lumina prezentului ceva din măretia Evului Mediu Moldovenesc şi ne face să ardem în adoratie", apoi a urmat o doină, interpretată de către Elena Dumitru din Oneşti: „Măi băiete, cine eşti / Şi ce faci pe la Borzeşti?/ Ce te grăbeşti aşa tare / Doar n-ai fi Ştefan cel Mare:r, Dumitru, care e nevăzătoare, continuând intr-un costum popular: „Luaţi-vă-n brate copiii / Ca pe strategice arme Veniti cu totii la Putna / Unde Măria Sa doarme!". Competiţia a fost deschisă de bibliotecarul băcăuan Eugen Şendrea: „Concursul pune in evidenţă personalitatea voievodului Moldovei, Stefan cel Mare, pentru că de o bună bucată de vreme istoria a fost lăsată de izbelişte.
Se ştie mai mult despre prezentatoarea tv Andreea Esca decât de marii noştri domnitori. Prezenta lui Ştefan cel Mare este vitală la Oneşti şi pe meleagurile moldave, şi nu numai în iulie. când e comemorată moartea sa, ci totdeauna!"
Şi-a intrat apoi în rol, pentru stabilirea căştigătorului, examinatorul Bogdan Florin Basarab. Cei opt participanţi care au răspuns la întrebări de 10, 20, 30, 40 şi 50 puncte sunt: Angelica Roca (Faraoani), Ana Maria Cloşcă (Moineşti), Mihai Furtună (Bacău), Costel Lazăr (Ştefan cel Mare) şi oneştenii Gheorghe Brumă, Floarea Baltă, Emil Neaga şi Luminiţa "Fărlungeanu. Şirul lung al întrebărilor a inclus şi fragmente de scrieri ale cronicarilor, iar concurenţii au avut la dipoziţie un material audio de peste o oră, reuşind să contureze personalitatea voievodului şi prin lucrurile mai puţin cunoscute din perioada sa. Pentru 50 de puncte, concurenţii au evocat vizita lui Ştefan cel Mare la Borzeşti, când „judecând că bătrănul stejar şi-a îndeplinit menirea, ramurile sale fiind stropite cu sânge, a poruncit să i se dea foc", iar trunchiul său să fie masa altarului unei frumoase biserici. Căştigătorii au fost: Mihai Furtună (Bacău, 140 puncte), Luminiţa Tărlungeanu (Oneşti, 130 puncte) şi Angelica Roca (Faraoani, cu 120 puncte). Mihai Furtună: „Am avut multe emotii, pentru că intrebările au fost grele. Nu mă aşteptam să căştig, deoarece in ultima vreme nu am mai participat la concursuri, Materialul audio a fost destul de complicat, iar concursul s-a bazat pe rnemorare mecanică. As zice că ar trebui schimbat genul acesta de concursuri, bazate pe memorie, să primeze cunoştintele dintr-un anumit domeniu." Luminiţa Tărlungeanu: „Nu ies in scenă» dacă nu sunt bine pregătită. E foarte important să fac un lucru bun. Este primul concurs la care particip şi ideea mi se pare deosebită. Presupune însă un efort destul de mare, pentru ca să poti asimila toate inforrnatiile materialului auditiv". Cu acelaşi lucru — „folosirea foarte mult a memoriei - s-a confruntat şi Angelica Roca, participantă la mai multe competiţii, printre care şi „Prietenii cărtii Braille". Concluzia i-a aparţinut Elenei Popa, secretar executiv al Filialei Judeţene Bacău a ANR: „Concursul a dat posibilitatea prezentării unei alte imagini privind persoanele cu handicap vizual.
lon Moraru
redactie@onestiexpres.ro
„Ştefan cel Mare" a fost tema concursului organizat la Aula Bibliotecii Municipale „Radu Rosetti" din Oneşti de Asociaţia Nevăzătorilor din România, Filiala Judeţeană Bacău. In condiţiile în care de la moartea domnitorului s-au Implinit 510 ani, concursul a fost prefaţat de prezentarea cărţii „Borzeşti 1904, semnată de inginerul oneştean Gheorghe Bogza, un căutător al mărturiilor istorice despre această vatră trotuşeană. Despre apariţie a vorbit şi Corneliu Cristea, care a scris „cuvântul inainte": „acest volum ne aduce in lumina prezentului ceva din măretia Evului Mediu Moldovenesc şi ne face să ardem în adoratie", apoi a urmat o doină, interpretată de către Elena Dumitru din Oneşti: „Măi băiete, cine eşti / Şi ce faci pe la Borzeşti?/ Ce te grăbeşti aşa tare / Doar n-ai fi Ştefan cel Mare:r, Dumitru, care e nevăzătoare, continuând intr-un costum popular: „Luaţi-vă-n brate copiii / Ca pe strategice arme Veniti cu totii la Putna / Unde Măria Sa doarme!". Competiţia a fost deschisă de bibliotecarul băcăuan Eugen Şendrea: „Concursul pune in evidenţă personalitatea voievodului Moldovei, Stefan cel Mare, pentru că de o bună bucată de vreme istoria a fost lăsată de izbelişte.
Se ştie mai mult despre prezentatoarea tv Andreea Esca decât de marii noştri domnitori. Prezenta lui Ştefan cel Mare este vitală la Oneşti şi pe meleagurile moldave, şi nu numai în iulie. când e comemorată moartea sa, ci totdeauna!"
Şi-a intrat apoi în rol, pentru stabilirea căştigătorului, examinatorul Bogdan Florin Basarab. Cei opt participanţi care au răspuns la întrebări de 10, 20, 30, 40 şi 50 puncte sunt: Angelica Roca (Faraoani), Ana Maria Cloşcă (Moineşti), Mihai Furtună (Bacău), Costel Lazăr (Ştefan cel Mare) şi oneştenii Gheorghe Brumă, Floarea Baltă, Emil Neaga şi Luminiţa "Fărlungeanu. Şirul lung al întrebărilor a inclus şi fragmente de scrieri ale cronicarilor, iar concurenţii au avut la dipoziţie un material audio de peste o oră, reuşind să contureze personalitatea voievodului şi prin lucrurile mai puţin cunoscute din perioada sa. Pentru 50 de puncte, concurenţii au evocat vizita lui Ştefan cel Mare la Borzeşti, când „judecând că bătrănul stejar şi-a îndeplinit menirea, ramurile sale fiind stropite cu sânge, a poruncit să i se dea foc", iar trunchiul său să fie masa altarului unei frumoase biserici. Căştigătorii au fost: Mihai Furtună (Bacău, 140 puncte), Luminiţa Tărlungeanu (Oneşti, 130 puncte) şi Angelica Roca (Faraoani, cu 120 puncte). Mihai Furtună: „Am avut multe emotii, pentru că intrebările au fost grele. Nu mă aşteptam să căştig, deoarece in ultima vreme nu am mai participat la concursuri, Materialul audio a fost destul de complicat, iar concursul s-a bazat pe rnemorare mecanică. As zice că ar trebui schimbat genul acesta de concursuri, bazate pe memorie, să primeze cunoştintele dintr-un anumit domeniu." Luminiţa Tărlungeanu: „Nu ies in scenă» dacă nu sunt bine pregătită. E foarte important să fac un lucru bun. Este primul concurs la care particip şi ideea mi se pare deosebită. Presupune însă un efort destul de mare, pentru ca să poti asimila toate inforrnatiile materialului auditiv". Cu acelaşi lucru — „folosirea foarte mult a memoriei - s-a confruntat şi Angelica Roca, participantă la mai multe competiţii, printre care şi „Prietenii cărtii Braille". Concluzia i-a aparţinut Elenei Popa, secretar executiv al Filialei Judeţene Bacău a ANR: „Concursul a dat posibilitatea prezentării unei alte imagini privind persoanele cu handicap vizual.
lon Moraru
redactie@onestiexpres.ro
marți, 18 martie 2014
CUPA INTERNATIONALA DE GOALBALL "E PRIMAVARA LA BACAU"
Sursa: desteptarea.ro, Nr. 7070, Luni, 17 martie 2014
joi, 27 februarie 2014
RADU SERGIU RUBA IN PARLAMENTUL EUROPEI
RADU RUBA
Candidez pentru a demonstra, între altele, că civilizaţia
poporului român nu ezită să aleagă un euro-parlamentar nevăzător cu evidentă
clarviziune.
Sunt născut în judeţul Satu Mare, crescut
la Cluj, cu studii de specialitate în limbi străine la Bucureşti. Citesc, vorbesc şi
scriu în vreo şase din ele. Mi-am pierdut total vederea în copilărie,
înţelegând curând că pentru a gândi, nu de lumină,ci de minte e nevoie, aşa cum
pentru a acţiona, nu muşchi îţi
trebuie,ci curaj. Am devenit de aceea profesor, traducător, jurnalist şi scriitor.
Am scris şi publicat aşadar 11 cărţi, am tradus altele trei, am semnat mii de
articole în presa scrisă,realizând totodată emisiuni de radio, ba chiar şi una
tv.
Dar am şi înfiinţat patru şcoli, o
bibliotecă, iar acum construiesc, cu
sprijinul confraţilor mei, un centru de formare şi de reabilitare. Am mai şi
îmbunătăţit vederea a sute de oameni printr-o campanie de profil. Sunt un intelectual
de acţiune, un combatant într-o societate în care puţini sunt cei ce nu se
văicăresc. Toate astea pentru că am parcurs o experienţă de viaţă mai
neobişnuită şi mai dură, nefiind scutit nici de necazurile comune celor mulţi. Conduc
Asociaţia Naţională a Nevăzătorilor şi mă aflu în campanie permanentă pentru
drepturi ale omului, pentru drepturi sociale, pentru drepturi specifice.
Nu vă temeţi! Există „Puterea celor
fără de putere”, forţa celor mulţi, aproape invizibili, aproape uitaţi. Va
trebui ca Europa să nu-l uite pe reprezentantul lor.
Nu cred decât într-o Europă a
identităţilor naţionale şi într-o Românie a valorilor patrimoniale, de la
Eminescu la Arborii pădurilor, de la Cantemir la Roşia Montană, de la Brâncuşi
la Delta Dunării şi la Sarea Pământului care sunt oamenii acestor locuri.
Am încredere în Excelenţa Euro-Românităţii
Domniilor Voastre.
PROGRAMUL DE DESFASURARE AL CUPELOR "E PRIMAVARA LA BACAU"
26 februarie 2014 - Sectiunea Popice, Ora 09 ;
3 martie 2014 - Cupa la Goalball (sala de sport al liceului "Anghel Saligni" din Bacau), Ora 14 ;
4 martie 2014 - Cupa sah (clubul Filialei Bacau a ANR), Ora 09 ;
- Cupa Rummy (clubul Filialei Bacau a ANR), Ora 12 ;
5 martie 2014 - Cupele la sah, table, rummy, skandenberg (Moinesti, la Clubul CAR Pensionari), ora 09:30;
6 martie 2014 - Cupa table (clubul Filialei Bacau a ANR), Ora 09 ;
- Cupa table (clubul Filialei Bacau a ANR), Ora 12 ;
8 martie 2014 - Concurs trimestrial cu tema: "Codul bunelor maniere" (clubul Filialei Bacau a ANR), Ora
09 ;
- Concurs de frumusete "Miss XXL" (clubul Filialei Bacau a ANR), Ora 11 ;
- Surprize de Ziua Femeii (clubul Filialei Bacau a ANR), Ora 12:30.
15 martie 2014 - Cupa Amicala Internationala la Goalball (sala de sport al liceului "Anghel Saligni" din
Bacau), Ora 08:30.
3 martie 2014 - Cupa la Goalball (sala de sport al liceului "Anghel Saligni" din Bacau), Ora 14 ;
4 martie 2014 - Cupa sah (clubul Filialei Bacau a ANR), Ora 09 ;
- Cupa Rummy (clubul Filialei Bacau a ANR), Ora 12 ;
5 martie 2014 - Cupele la sah, table, rummy, skandenberg (Moinesti, la Clubul CAR Pensionari), ora 09:30;
6 martie 2014 - Cupa table (clubul Filialei Bacau a ANR), Ora 09 ;
- Cupa table (clubul Filialei Bacau a ANR), Ora 12 ;
8 martie 2014 - Concurs trimestrial cu tema: "Codul bunelor maniere" (clubul Filialei Bacau a ANR), Ora
09 ;
- Concurs de frumusete "Miss XXL" (clubul Filialei Bacau a ANR), Ora 11 ;
- Surprize de Ziua Femeii (clubul Filialei Bacau a ANR), Ora 12:30.
15 martie 2014 - Cupa Amicala Internationala la Goalball (sala de sport al liceului "Anghel Saligni" din
Bacau), Ora 08:30.
joi, 20 februarie 2014
duminică, 9 februarie 2014
NAVIGATOR WEB CONTROLAT DE MOUSE, PENTRU NEVĂZĂTORI
Astăzi, plimbîndu-mă prin mediul virtual, am descoperit un articol interesant semnat de domnul Cristi Juverdeanu si publicat pe blog-ul personal. Cum scrie și în titlu, articolul se referă la un navigator web controlat de mouse, pentru persoanele complet nevăzatoare sau cei cu rest mic de vedere. Acest soft, incă in stadiu de proiect, din câte am dedus, are ca scop ghidarea utilizatorului prin voce asupra poziției cursorului pe ecranul computerului. Tot din articol am dedus că principalul neajuns este faptul ca nu permite citirea decât a vreo 5 site-uri din România, cele care folosesc scrierea corectă cu diacritice. Articolul cu pricina a fost publicat la data de 22 iulie 2013 si nu stiu dacă, în timpul scurs de atunci, s-au mai produs modificări. Oricum, pare foarte interesantă ideea, cel putin la prima vedere.
Articolul se găsește pe pagina COMUNITATE și este preluat de pe site-ul domnului Juverdeanu. Vă recomand să-l citiți și sa-mi impărtășiți și mie părerile voastre.
Referent, BOGDAN BASARAB
Articolul se găsește pe pagina COMUNITATE și este preluat de pe site-ul domnului Juverdeanu. Vă recomand să-l citiți și sa-mi impărtășiți și mie părerile voastre.
Referent, BOGDAN BASARAB
sâmbătă, 8 februarie 2014
TRANSFERUL SECTIUNII FOTO (Pagina: GALERIE FOTO)
Intr-un post anterior va informam ca s-a decis renuntarea la pagina GALERIE FOTO. Ei bine, aceasta s-a intamplat. Fotografiile care erau postate in acea sectiune se vor gasi in pagina ACTIVITATI CULTURALE, SPORTIVE, ARTISTICE, DIVERTISMENT. Atentie insa, acestea nu se vor regasi ca si postari foto, vor fi doar link-urile pentru directionarea catre pagina unde-si au hosting-ul. Aceste link-uri vor fi mentinute in permanenta la inceputul paginii, pentru un acces rapid si o reperare usoara si vor fi delimitate de restul continutului din pagina. Momentan hosting-ul fisierelor de imagine se va face pe pagina de Facebook a Filialei Bacau a ANR. De mentionat ca pentru a avea acces la aceste fotografii nu este obligatoriu sa detineti un cont facebook valid, puteti accesa pagina si in modul NECONECTAT, insa pentru accesarea profilului facebook de utilizator ANR Filiala Judeteana Bacau este imperios sa fiti conectati si autentificati cu un profil Facebook valid.
Va multumesc pentru intelegere!
Cu stima, Admin,
Bogdan Florin Basarab
Va multumesc pentru intelegere!
Cu stima, Admin,
Bogdan Florin Basarab
IN ATENTIA MEMBRILOR ANR DIN TARA SI DIN BACAU
In perioada 7 - 14 februarie 2014, blog-ul Filialei Bacau a ANR va suferi unele modificari majore atat in cadrul structurii de organizare a paginilor, cat si modificari de ordin estetic. Prin urmare, este posibil sa nu mai gasiti unele postari acolo unde erau pana acum, precum si anumite elemente grafice sau gadget-uri. De asemeni, va informam ca s-a decis renuntarea la pagina "GALERIE FOTO", insa imaginile gazduite pe aceasta pagina vor avea hosting-ul pe alte site-uri, precum pagina de Facebook a asociatiei si vor fi prezente doar link-uri de directionare catre acele adrese. Aceeasi masura s-a luat si cu ferestrele de vizualizare ale clipurilor, acestea aflandu-se pe pagina You Tube, Basarab Party. In acelasi timp, s-a renuntat la unele pagini care ingreunau incarcarea, informatiile text urmand a fi postate pe alte pagini.
Pentru informatii suplimentare, nelamuriri sau sugestii va stau la dispozititie la telefon 0234 578204, dar numai dupa finalizarea modificarilor. De asemeni, imi cer scuze pentru unele neplaceri cauzate de aceste modificari, precum si de intarzaierea incarcarii unor materiale din al doilea semestru al anului 2013.
Motivele pentru care s-a recurs la aceste masuri sunt de ordin tehnic si vizeaza imbunatatirea traficului pe blog, precum si facilitarea citirii unor materiale cu programe de sintetizare audio cum ar fi Jaws.
Va multumesc pentru intelegere!
Cu stima, Admin,
Bogdan Florin Basarab
Pentru informatii suplimentare, nelamuriri sau sugestii va stau la dispozititie la telefon 0234 578204, dar numai dupa finalizarea modificarilor. De asemeni, imi cer scuze pentru unele neplaceri cauzate de aceste modificari, precum si de intarzaierea incarcarii unor materiale din al doilea semestru al anului 2013.
Motivele pentru care s-a recurs la aceste masuri sunt de ordin tehnic si vizeaza imbunatatirea traficului pe blog, precum si facilitarea citirii unor materiale cu programe de sintetizare audio cum ar fi Jaws.
Va multumesc pentru intelegere!
Cu stima, Admin,
Bogdan Florin Basarab
Abonați-vă la:
Postări (Atom)